За хората на които им пука какво се случва с нашата Земя. За рециклирането и интересни начини да превърнем боклука около нас в изкуство.

събота, 29 октомври 2011 г.

Концептуален двустранен прозорец


Това е интересна и много практична идея, за всички, които отглеждат цветя на перваза на прозореца си. Завъртащия се на 360 градуса прозорец, дава възможност бързо и  лесно да приберете цветята си вътре в стаята, когато температурата навън се понижи. Автори на този интересен и много практичен прозорец са корейските дизайнери Junkyung Kim и Yonggu Do.


7 коментара:

 1. страхотна дизайнерска идея, много практично ми изглежда

  ОтговорИзтриване
 2. Невероятна идея, за първи път виждам нещо подобно!

  ОтговорИзтриване
 3. Идеята за двустранен прозорец е уникала, много добре изглежда и със свежи цветове. Може да опитам да го направя на къщата ми. До сега не съм виждала такъв.

  ОтговорИзтриване
 4. Интересно предложение за Концептуален двустранен прозорец , изглежда хубав.

  ОтговорИзтриване
 5. Идеята наистина е страхотна! Много ми допада, защото прави нещата да са лесни и прости. Бих стиснала ръката на нейния изобретател. Точно от нещо такова имам нужда, като се надявам цената да не е прекалено висока като на всяко ново нещо :) Ще се поинтересувам по-подробно, за да съм подготвена, когато правим ремонт на трапезарията и хола до година :)

  ОтговорИзтриване
 6. Този страхотен и новаторски Концептуален двустранен прозорец ме грабна веднага щом го видях.Ще стои идеално на малката ми къща до вилата.Там има само един прозорец, който е по-голям и отваряйки се по този начин ще спести място, да не говорим за по необикновеното му отваряне.Поздравления за изобретателя на това произведение на изкуствата.Напълно подходящ е да се сложи цветя там.Когато е хубаво времето те са от вън, а когато вали....хоп завъртаме го и те вече са вътре на сухо.

  ОтговорИзтриване
 7. От скоро разбрах, че има подобни прозорци и съм много благодарна на създателите му. Удобен и създава повече място.

  ОтговорИзтриване

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...