За хората на които им пука какво се случва с нашата Земя. За рециклирането и интересни начини да превърнем боклука около нас в изкуство.

четвъртък, 11 юни 2009 г.

HOME - един филм на Yann Arthus-Bertrand


Нашето поколение живее в изключително време, времето на вземане на решения. Както учените прогнозират, имаме само 10 години за да спасим нашето бъдеще, както и да предотвратим екологичната катастрофа, причинена от изчерпването на природните ресурси и глобалните климатични промени. Нашият живот и живота на нашите деца е в опастност. Всеки човек трябва да вземе участие в усилията за спасяването на нашата планета.

Филмът е замислен като зов на помощ, за да спасим бъдещето на нашата планета. Ето защо филмът е безплатен. Собствениците на правата на филма и разпространителите му (компанията PPR групата и EuropaCorp) се споразумяха също така да не го използват за търговски цели. “Филмът е подарък за човечеството. Никой няма да печели пари от него.” - казват Yann Arthus-Bertrand и Luc Besson на прожекцията в Париж, пред Айфеловата кула и половин милион зрители.

Вижте този филм и го препоръчайте на вашите роднини и приятели. Да помогнем на Земята заедно.
http://vbox7.com/play:158be130 - тук можете да гледате филма с български субтитри.

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...