За хората на които им пука какво се случва с нашата Земя. За рециклирането и интересни начини да превърнем боклука около нас в изкуство.

четвъртък, 24 февруари 2011 г.

Ние всички сме свързани

 Множество различни организации в наше време работят сериозно за защита на живата природа. Най-голямата и авторитетна сред тях е World Wide Fund for Nature (съкратено WWF).
По нейна поръчка е създадена тази уникална инсталация носеща името «We Are All Connected».


Организациите защитаващи природата водят ожесточена и неразностойна битка със своите противници.За разлика от своите опоненти те не използват методи като унищожаване и разрушение.Тяхната цел е да информират максимално хората за последствията от посегателството им върху заобикалящият ни свят.


 Инсталацията «We Are All Connected» е създадена от едно единственно парче канап, от които са направени фигури на хора,животни, птици, риби и растения.Съвсем простичко, но с много силен подтекст: Всички ние на тази земя сме свързани!Ако дори една част от тази  връзка изчезне от лицето на Земята, изчезват и всички останали след нея.

Инсталацията «We Are All Connected» е създадена от Mato Atom от атр студио Troublemakers.WWF - We Are All Connected from Troublemakers.tv on Vimeo.

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...